KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

about us


Apex Transport & turism ofron pika tranziti mes aeroporteve dhe destinacion udhëtimi


Transit në marrëdhëniet në vijim:

GR - Korfu ---> AL - Sarande
GR - Korfu ---> AL - Vlore
GR - Korfu ---> AL - Durres
GR - Korfu ---> Al - Tirana
GR - Korfu ---> RSD - Prishtine
AL - Tirana ---> AL - Durres
AL - Tirana ---> AL - Vlora
AL - Tirana ---> AL - Saranda
AL - Tirana ---> GR - Korfu

 

Ne të sigurojë transportin e mëposhtme mjetet e transportit:

 

 

Të bëjë / model të automjetit Numri maksimal i udhëtarëve Pajisje

Citroen C5 Tourer

4 persona + shofer

Air conditioning, ABS, ASR Navigation,

shofer profesionist

Mercedes Vito

  6 persona + shofer  

Air conditioning, ABS, ASR Navigation,

shofer profesionist

Mercedes Sprinter

  8 persona + shofer  

Air conditioning, ABS, ASR Navigation,

shofer profesionist

Mercedes Sprinter

  8 persona + shofer  

Air conditioning, ABS, ASR Navigation,

shofer profesionist

Mercedes Sprinter

20 persona + shofer  

Air conditioning, ABS, ASR Navigation,

shofer profesionist