Holiday in

the Balkans

KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

MERRET ME TIPARE


WEITERE ANGEBOTE


Kosovo Hotels

SIEHE ANGEBOT

City/Moutain Hotels

SIEHE ANGEBOT

Albania Riviera Hotels

SIEHE ANGEBOT

Makinave me qira

Shërbimet qe Apex Transport përdor çdo vit më shumë se 10 000 klientët të cilët kanë tejkaluar 20 000 000 kilometra, distancë që korrespondon me 25 udhëtime në Hënë dhe prapa.

E gjithë kjo është e mundur në sajë të flotes moderne te mjetve tona, vazhdimisht në zhvillim prej më shumë se 140 makina të reja në 7 klasa te ndryshme. Kompania jone zotron gjithashtu makina A-klasë  premium, makina të posaçme, autobusë dhe frigoriferë.

Apex Transporti nuk është vetëm një makine -eshte një një ekip i tërë njerëzish të cilët punojnë çdo ditë për faktin që makina ti jepet klientit në kohë, në gjendje të përsosur teknikisht dhe vizualisht, 7 ditë në javë në 365 ditë të vitit.
Apex Transport , vec ketyre ofron shumë më tepër. Ajo ofron shërbime në fushën qerase  afat- mesme dhe afat-gjatë . Kompania jonë vazhdimisht zgjeron dhe zëvendëson flotën e saj të jetë në gjendje për të ofruar klientëve cilësi më të lartë, rehati dhe siguri. Apex-Transport është sigurisht një prej markave me rritjen më të shpejtë ne treg, dhe  nje kompani e besueshme!

Lexo më shumë