Hotel Turizmi - Corovode SHQIPËRI

Hotel Turizmi
ÇMIM :
€23.00
ADRESS :
Corovode

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
PARKING
LAVANDERI
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
PLAYGROUND PËR FËMIJË
KONTROLLONI SHPREHIN NË
SIGURIA 24 H
ASHENSOR
BALLKON / TARRACË
PANTOFLA
FRIGORIFER
SHTRESA E MBULESA
DUSH
DOLLAPI
TV
I HESHTUR
KUZHINË
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12]BB25.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12]BB25.00 €
Dhome Dopjo per nje Person [1-1 / 31-12]BB13.00 €
Dhome Twin per nje Person [1-1 / 31-12]BB13.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%