KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

MERRET ME TIPARE


Makinave me qira

Shërbimet e Apex Transport përdoren çdo vit nga më shumë se 10 000 klientët të cilët kanë tejkaluar 20 000 000 kilometra, distance që korrespondon me 25 udhëtime në Hënë dhe prapa.

E gjithë kjo është e mundur në sajë të mjeteve moderne vazhdimisht në rritje prej më shumë se 140 makina të reja në 7 klasa te ndryshme. Kompania ka jashtë segmentit popullore gjithashtu makina A-klasë premium, makina të posaçme si dhe  autobusë dhe frigoriferë.

Apex Transporti nuk është i vetëm nje makine por një ekip i tërë të njerëzish të cilët punojnë çdo ditë për faktin qe makina te zëvendësohet drejt Klientit në kohë, në gjendje të përsosur fizikisht dhe vizualisht, 7 ditë te javës, 365 ditë në vit.
Megjithatë, Apex Transport ka për të ofruar shumë më tepër. Ajo ofron shërbime në fushën e qirave të mesme dhe afat-gjatë . Vazhdimisht zgjeron dhe zëvendëson mjetet e saj  qe të jenë  ne gjendje për tu ofruar klientëve cilësi të lartë, rehati dhe siguri. Kjo është sigurisht një prej markave te kompanive  me rritjen me te shpejtë , dhe nje kompani e besueshme!

Lexo më shumë