Dasho Hotel

Dasho Hotel - Borsh SHQIPËRI

Dasho Hotel
ÇMIM :
€30.00
ADRESS :
Borsh

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
BAR
LAVANDERI
BAGAZHI STORAGE
PASTRIMI TË PËRDITSHME
SIGURIA 24 H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
PANTOFLA
FRIGORIFER
DUSH
HYRJE PRIVATE
PESHQIR
DOLLAPI
TV
I HESHTUR
KUZHINË
NGROHJE
LAVATRICE
DIVAN

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Apartament [1-6 / 30-7] - 30.00 €
[1-8 / 30-8] - 45.00 €
[1-9 / 30-9] - 30.00 €
Apartament Familjar [1-6 / 30-7] - 40.00 €
[1-8 / 30-8] - 50.00 €
[1-9 / 30-9] - 40.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%