Hotel Flora - Corovode SHQIPËRI

Hotel Flora
ÇMIM :
€25.00
ADRESS :
Corovode

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
BAR
GRILL
LAVANDERI
PASTRIMI KIMIK
ZONA E DUHANIT
KËMBIM VALUTOR
PLAYGROUND PËR FËMIJË
DHOMA FAMILJARE
SIGURIA 24 H
KAFSHËT SHTËPIAKE PO
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
INTERNET
PANTOFLA
SHTRESA E MBULESA
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
TV
I HESHTUR
KUZHINË
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
LAVATRICE
SHAMPO

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo per nje Person [1-1 / 31-12]BB14.00 €
Dhome Twin per nje Person [1-1 / 31-12]BB14.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12]BB25.00 €
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12]BB25.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%