Hotel Venisi - 20000 Prizren , Rruga Bujtinat KOSOVË

Hotel Venisi
ÇMIM :
€39.00
ADRESS :
20000 Prizren , Rruga Bujtinat

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
ZONA E DUHANIT
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
DHOMA FAMILJARE
SIGURIA 24 H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
UJË NË SHISHE
INTERNET
PANTOFLA
SHTRESA E MBULESA
DUSH
HYRJE PRIVATE
PESHQIR
TV
QILIM
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO
DIVAN
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 06:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12]BB43.00 €
Dhome Familjare [1-1 / 31-12]BB50.00 €
Dhome Dopjo per nje Person [1-1 / 31-12]BB39.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%