Edva Complex - Radhime SHQIPËRI

Edva Complex
ÇMIM :
€55.00
ADRESS :
Radhime

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
PARKING
RESTORANT
GRILL
LAVANDERI
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
PLAYGROUND PËR FËMIJË
DHOMA FAMILJARE
KONTROLLONI SHPREHIN NË
SIGURIA 24 H
PRITJA 24H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
UJË NË SHISHE
INTERNET
PANTOFLA
FRIGORIFER
PASQYRË
SHTRESA E MBULESA
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
TV
I HESHTUR
QILIM
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
LAVATRICE
SHAMPO

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 8:00 AM
HYRJE DERI 10:00 AM
DALJE NGA 10:00 AM
DALJE DERI 12:00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12:00 AM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Treshe [1-1 / 30-6]BB30.00 €
[1-7 / 16-7]BB40.00 €
[17-7 / 31-7]BB47.00 €
[1-8 / 31-8]BB55.00 €
[1-9 / 31-12]BB30.00 €
Dhome Familjare [1-1 / 30-6]BB30.00 €
[1-7 / 16-7]BB40.00 €
[17-7 / 31-7]BB50.00 €
[1-8 / 31-8]BB65.00 €
[1-9 / 31-12]BB30.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%