Hotel Shpetimi - Corovode, Skrapar SHQIPËRI

Hotel Shpetimi
ÇMIM :
€23.00
ADRESS :
Corovode, Skrapar

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
BAR
LAVANDERI
KËMBIM VALUTOR
PLAYGROUND PËR FËMIJË
DHOMA FAMILJARE
KONTROLLONI SHPREHIN NË
PRITJA 24H
BALLKON / TARRACË
INTERNET
PANTOFLA
FRIGORIFER
DUSH
HYRJE PRIVATE
PESHQIR
DOLLAPI
TV
TV-SAT
QILIM
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Treshe [1-1 / 31-12] - 28.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12] - 23.00 €
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12] - 23.00 €
Dhome Twin per nje Person [1-1 / 31-12] - 18.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%