Hotel Artur

Hotel Artur - Berat SHQIPËRI

Hotel Artur
ÇMIM :
€30.00
ADRESS :
Berat

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
ZONA E DUHANIT
KËMBIM VALUTOR
DHOMA FAMILJARE
SIGURIA 24 H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
INTERNET
PANTOFLA
FRIGORIFER
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
TV
I HESHTUR
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
DIVAN

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo
Dhome Treshe
Suite


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%