Hotel Arxhena - Dragash KOSOVË

Hotel Arxhena
ÇMIM :
€40.00
ADRESS :
Dragash

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
PARKING
BAR
GRILL
LAVANDERI
BAGAZHI STORAGE
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
DHOMA FAMILJARE
SIGURIA 24 H
KAFSHËT SHTËPIAKE PO
BALLKON / TARRACË
UJË NË SHISHE
FRIGORIFER
SHTRESA E MBULESA
DUSH
PESHQIR
TV
QILIM
NGROHJE
SHAMPO
DIVAN
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12:00 Am
HYRJE DERI 09:00 Pm
DALJE NGA 07:00 Am
DALJE DERI 10:00 Am
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12]BB52.00 €
Dhome Familjare [1-1 / 31-12]BB104.00 €
Dhome Dopjo per nje Person [1-1 / 31-12]BB40.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%