Hotel Belgjika - Velipoje , Rruga Shkodër - Velipojë SHQIPËRI

Hotel Belgjika
ÇMIM :
€37.00
ADRESS :
Velipoje , Rruga Shkodër - Velipojë

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
DHOMA FAMILJARE
PRITJA 24H
BALLKON / TARRACË
INTERNET
DUSH
HYRJE PRIVATE
DOLLAPI
I HESHTUR
NGROHJE
SHAMPO
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 01.00 PM
HYRJE DERI 12.00 PM
DALJE NGA 07.00 AM
DALJE DERI 10.00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12.00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Familjare per 4 Persona [1-6 / 30-6]BB37.00 €
HB42.00 €
FB50.00 €
[1-7 / 31-7]BB45.00 €
HB55.00 €
FB60.00 €
[1-8 / 31-8]BB55.00 €
HB60.00 €
FB70.00 €
[1-9 / 30-9]BB37.00 €
HB42.00 €
FB50.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%