Fantazia Hotel - Velipoje , Pedonale SHQIPËRI

Fantazia Hotel
ÇMIM :
€30.00
ADRESS :
Velipoje , Pedonale

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
BAGAZHI STORAGE
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
PLAYGROUND PËR FËMIJË
ASHENSOR
BALLKON / TARRACË
PANTOFLA
FRIGORIFER
SHTRESA E MBULESA
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 01.00 PM
HYRJE DERI 12.00 PM
DALJE NGA 07.00 AM
DALJE DERI 10.00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12.00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-5 / 31-5]BB30.00 €
[1-6 / 30-6]BB35.00 €
[1-7 / 31-8]BB50.00 €
[1-9 / 30-9]BB30.00 €
Dhome Treshe [1-5 / 31-5]BB35.00 €
[1-6 / 30-6]BB40.00 €
[1-7 / 31-8]BB55.00 €
[1-9 / 30-9]BB35.00 €
Dhome Katershe [1-5 / 31-5]BB35.00 €
[1-6 / 30-6]BB45.00 €
[1-7 / 31-8]BB60.00 €
[1-9 / 30-9]BB35.00 €
Dhome Familjare [1-5 / 31-5]BB35.00 €
[1-6 / 30-6]BB45.00 €
[1-7 / 31-8]BB60.00 €
[1-9 / 30-9]BB35.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%