Hotel Alpin - Llogara , SH8 Llogara SHQIPËRI

Hotel Alpin
ÇMIM :
€30.00
ADRESS :
Llogara , SH8 Llogara

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
BAGAZHI STORAGE
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
PLAYGROUND PËR FËMIJË
DHOMA FAMILJARE
KONTROLLONI SHPREHIN NË
PRITJA 24H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
INTERNET
PANTOFLA
PASQYRË
SHTRESA E MBULESA
DUSH
HYRJE PRIVATE
PESHQIR
DOLLAPI
TV
TV-SAT
I HESHTUR
QILIM
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 01.00 PM
HYRJE DERI 12.00 PM
DALJE NGA 07.00 AM
DALJE DERI 10.00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12.00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Treshe [1-1 / 31-12] - 50.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12] - 32.00 €
Dhome Familjare per 4 Persona [1-1 / 31-12] - 55.00 €
Dhome Familjare Superiore [1-1 / 31-12] - 90.00 €
Suite Superiore [1-1 / 31-12] - 170.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%