Akomodimi Albania - Oferta Hotel Divjaka Resort

Hotel Divjaka Resort - Lushnje , Parku Natyror Divjake SHQIPËRI

Hotel Divjaka Resort
ÇMIM :
€40.00
ADRESS :
Lushnje , Parku Natyror Divjake

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
PASTRIMI KIMIK
ZONA E DUHANIT
BAGAZHI STORAGE
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
DHOMA FAMILJARE
SIGURIA 24 H
PRITJA 24H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
PANTOFLA
SHTRESA E MBULESA
DUSH
HYRJE PRIVATE
PESHQIR
DOLLAPI
TV
QILIM
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
DIVAN
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 01.00 PM
HYRJE DERI 12.00 PM
DALJE NGA 07.00 AM
DALJE DERI 10.00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12.00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-11]BB40.00 €
Dhome Treshe- me Krevat Dopjo+ 1 Tek [1-1 / 31-11]BB50.00 €
Dhome Katershe Krevat dopjo+2 Tek [1-1 / 31-11]BB60.00 €
Suite [1-1 / 31-11]BB120.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%