Hotel Alpet

Hotel Alpet - 9001 Lushnje , SH4 Lushnje, Fier SHQIPËRI

Hotel Alpet
ÇMIM :
€27.00
ADRESS :
9001 Lushnje , SH4 Lushnje, Fier

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
ZONA E DUHANIT
PASTRIMI TË PËRDITSHME
SIGURIA 24 H
BALLKON / TARRACË
INTERNET
PANTOFLA
FRIGORIFER
PASQYRË
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
TV
TV-SAT
I HESHTUR
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO
DIVAN
THARSE FLOKESH
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12.00 AM
HYRJE DERI 10:00 PM
DALJE NGA 07:00 AM
DALJE DERI 10:00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12] - 27.00 €
BB35.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12] - 27.00 €
BB35.00 €
Suite [1-1 / 31-12] - 70.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%