El' Don Park

El' Don Park - 8501 Lushnje , Shetitorja e Stadiumit SHQIPËRI

El' Don Park
ÇMIM :
€27.00
ADRESS :
8501 Lushnje , Shetitorja e Stadiumit

PËRSHKRIM :

PAJISJE :
WI-FI
WI-FI
PARKING
BAR
RESTORANT
LAVANDERI
ZONA E DUHANIT
BAGAZHI STORAGE
KËMBIM VALUTOR
PASTRIMI TË PËRDITSHME
DHOMA FAMILJARE
KONTROLLONI SHPREHIN NË
SIGURIA 24 H
PRITJA 24H
CHECK PRIVATE NË
BALLKON / TARRACË
PANTOFLA
FRIGORIFER
PASQYRË
SHTRESA E MBULESA
DUSH
PESHQIR
DOLLAPI
TV
TV-SAT
I HESHTUR
QILIM
NGROHJE
AJËR I KONDICIONUAR
SHAMPO
DIVAN
THARSE FLOKESH
KASAFORTË
PALESTER
MINI BAR
TELEFON
HEKUR
PISHINE PRIVATE
TAVOLINE

REGJISTRIM :
HYRJE NGA 12.00 AM
HYRJE DERI 10:00 PM
DALJE NGA 07:00 AM
DALJE DERI 10:00 AM
PRITJES HAPUR PËR 12:00 PM

DHOMA NË DISPOZICION
POKÓJ TERMIN * CENA
Dhome Dopjo [1-1 / 31-12]BB27.00 €
Dhome Twin [1-1 / 31-12]BB27.00 €
Suite [1-1 / 31-12]BB50.00 €


Legjendë:
* - Vakt
- - Pa vakt
BB - Mëngjes
HB - Darkë
FB - Fjetje dhe vaktet të përfshira

BOOKING : BOOKING OFERTË TELEFONIT DO TË MARRIN NJË ZBRITJE PREJ 5%