KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

Festa - Hotele në Mitrovicë Kosovë


Prevalle, i njohur edhe si fshati turistik, ndodhet 28 km larg Prizrenit. Është një vend tërheqës, i vendosur në afërsi të vendpushimit Brezovicë. Tre thikat e eshtrave e bëjnë atë brenda 21 ditëve për të përfunduar rigjenerimin e plotë të qelizave të bardha të gjakut, si dhe e bëjnë këtë vend të veçantë në shërimin e sëmundjeve të caktuara të rrugës së frymëmarrjes pa ndihmën e ndonjë lloj operacioni.
Russian
HOTEL ELITA

TE SYLA MOTEL

VILLA KOHA

HOTEL PREVALLA