KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

Di vacanza - Alberghi a Kruja Albania


Shëngjini është një qytet turistik në veriperëndim të Shqipërisë. Qyteti është i dalluar për portin e tij dhe plazhin e gjerë. Shëngjini ndodhet rreth 7 km në perëndim të Lezhës. Shkon për diellin, detin e rërës, atraksionet e rralla që natyra i ka dhuruar këtij vendi. Linja e gjerë e hapur me rërë, nga njëra anë, kufizohet nga deti dhe nga ana tjetër me pyllin e rrallë me pisha dhe pemë të tjera. Një brez i ngushtë ranor bimësh ndan ujërat bregdetare me laguna.
Shëngjini po bëhet një atraksion turistik dhe një vend tërheqës për vizitorët, jo vetëm nga Shqipëria. Kjo zonë është më e preferuar dhe e frekuentuar nga kosovarët. Por jo të gjithë shkojnë atje për të bërë plazh. Ka nga ata që janë të vendosur në breg të detit për biznes, për të strehuar, strehuar dhe ofruar shërbime hoteliere për pushuesit nga të gjitha anët.
Nëse shkon në plazhin e Shëngjinit, patjetër do të jetë një spektakël i një vendi të veçantë, të organizuar me një shije të madhe dhe pasion të delikatesës. Një qoshe e qetë, komode dhe komode. Një vend që ofron dashamirësi të pafundme.

HOTEL ILIRIA

BLEDI APARTMENTS

VILA MUCA

HOTEL JONI

HOTEL LA OLA

INHERITOR RESORT

PRENDI HOTEL

ILIRIA APARTMENTS

RAFAELO RESORT

HOTEL FROJD

HOTEL BOLONJA

HOTEL AMBASADOR