KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

Festa - Hotele në Mitrovicë Kosovë


Fshati Bogë është 1450m mbi nivelin e detit; Vetëm 115 km larg nga Prishtina.

Ajri i fresket i paster ,qetesia ,natyre e paprekur , njepeisazh qe te le pafjele , uji burimi i paster si kristali , sherbim i ngohte , nje cilesi e larte , gatime tradicionale ,vede te ndrysjhme per femijet ku te und te luajne , dsa hotele ofrojne edhe Spa ,si dhe shume kushte te tjera te cilat t ju bejne nje pushim relaksues dhe rigjenerim te fuqive .

Te pushosh ne boge do te thote te kesh aktivitetet te ndrysheme ne atopak dite qe do te qendroni ne keto hotele ,Shpirti eshte i ruajtur nga situata te pakendeshme , eshte vendi ku trupi juar rinohet , dhe ku ndodhet qendra qetesuese per nje seson te tere . per trupin dhe mendjen , per veshet ,per syte , per zemren dhe zemren ne malet e larta alpine . Me vende piktoreske ku mund te shtohet nje piknik per kenaqsine tuaj .ne cdo dtine te vitit .
Gjate veres malet jane plot jete , nga tuirtet e shumet te cilet preferojne shtigjet e ecjes .Te levizesh ne keto male eshte e keshillueshme sepse celiza e trupit fitojne imunitet dhe qelizat e demtuara sherohen pa kurrefare perdorimi te operacioneve kirurgjikale.
Vera offron mundesi te shumta ne si , ecje ne mal . ngjitje alpine ,dhe nga ana tjeter lugina ju hap krahet duke ju ftuar ne gjirin e saj.
Ne vjeshte eskursionet ne ajrin e paster vecanerisht e motin me pak ere rregullon qarkullimin e gjakut dhe pastrimin e tij .sistemi imuntitar rigjenerohet plotesisht . Nderkohe trajtimet e ndryshme te cilat ofrohen ne boge jane mjeti me i mire kunder lodhjes dhe depresionit dimeror. Aplikimi i trajtimit keipp mbor organizmin nga i ftohti.
Dimri karakterizohet nga stuhite e debores , bore e imet banjat dimerore ne te cilat ndhen ne tarracen e nje hoteli aty .Me nje te ftohte te jashtezakonshem dhe qe pyjet jane me nje bore te trashe ne funfdet e pemeve.

VILLA BORA

HOTEL KE LUANI

HOTEL PANORAMA RUGOVE

HOTEL GRYKA RESTAURANT

VILLA KUJTA