KËRKIM

EMËR
ÇMIM -
QYTETI
STANDARD
 

Di vacanza - Alberghi a Kruja Albania


Brezovica ka ski te mesem ne nje hapsire te gjate, kryesisht te pa drite. Brezovica nuk është terren i madh, por ky është një vendpushim i bukur dhe popullor dimëror i vendosur brenda Parkut Kombëtar Sara në krahinën autonome të Kosovës dhe Metohisë. Me ski që mbulon 2550 hektarë shpatet veriore të Malit të lartë Shar, Brezovica gëzon një gamë të shkëlqyer vertikale nga nëntori deri në maj. Në vitin 1984 ajo u zgjodh si një vend alternativ për lojart dimerore olimpike të Sarajevës dhe famëkeqsisht Orlovo Gnezdo është tepër i pjerrët. Brezovica pësoi dy vjet mbyllje gjatë luftës së viteve 98-99, por përsëri është popullor. Tre ashensore të reja u hapën në 2008.

HOTEL BUCAN